Azithromycin und Diät €129.39

Distanční výuka na naší škole

Vážení rodiče, milé žákyně a žáci, v současné době je naše Soukromá základní umělecká škola Blansko do odvolání uzavřena dle nařízení Vlády ČR. Vzhledem k aktuální situace je zřejmé, že klasická výuka v nejbližších týdnech probíhat nebude. Během minulých dvou týdnů, se vás naši pedagogové snažili kontaktovat a nabídnout vám možnosti distanční výuky.   Distanční […]

Vážení rodiče, milé žákyně a žáci,

v současné době je naše Soukromá základní umělecká škola Blansko do odvolání uzavřena dle nařízení Vlády ČR. Vzhledem k aktuální situace je zřejmé, že klasická výuka v nejbližších týdnech probíhat nebude. Během minulých dvou týdnů, se vás naši pedagogové snažili kontaktovat a nabídnout vám možnosti distanční výuky.

 

Distanční výuka probíhá formou telefonických konzultací, zasíláním videí, notového materiálu a užitečných odkazů. Na výběr je spojení přes mobilní telefon, e-mail a různé komunikační aplikace jako WhatsApp, Viber, Skype, Messenger.

 

Využití této možnosti je na vás. Dejte prosím pedagogovi, který Vás kontaktoval na vědomí svoje rozhodnutí o souhlasu s výukou a způsobu komunikace.

 

Sledujte prosím webové stránky, v hlavním menu odkaz /Distanční výuka/, kde budeme zadávat úkoly a sdílet užitečné odkazy.

 

Přejeme vám pevné zdraví a věříme, že vše společně zvládneme.

Vedení Soukromé ZUŠ Blansko

« Zpět na přehled aktualit