ist Azithromycin vegan €136.05

Obnovení výuky od 11.5.2020, návratka s vyjádřením

Vážení rodiče, v souvislosti s otevřením základních uměleckých škol pro individuální výuku ode dne 11. 5. 2020, kdy začne výuka podle oficiálních rozvrhů jednotlivých pedagogů, samozřejmě mimo skupinových předmětů (hudební nauky, komorního zpěvu, komorní hry, jednotlivých souborů, školního orchestru, školního pěveckého sboru). Žádáme vás o sdělení, zda vaše dítě nastoupí do běžné výuky za dodržení všech bezpečnostních […]

Vážení rodiče,

v souvislosti s otevřením základních uměleckých škol pro individuální výuku ode dne 11. 5. 2020, kdy začne výuka podle oficiálních rozvrhů jednotlivých pedagogů, samozřejmě mimo skupinových předmětů (hudební nauky, komorního zpěvu, komorní hry, jednotlivých souborů, školního orchestru, školního pěveckého sboru).

Žádáme vás o sdělení, zda vaše dítě nastoupí do běžné výuky za dodržení všech bezpečnostních
a hygienických podmínek.

Prosíme vás o vyplnění následujících dvou prohlášení, které je třeba odevzdat před nástupem do první hodiny běžné výuky nebo zaslat na email školy info@szus-blansko.cz a dále prosíme o sdělení rozhodnutí pedagogovi vašeho dítěte.

 

 

 

Vážení rodiče,

opakují se dotazy ohledně poplatku školného za dobu uzavření školy dle aktuálního nařízení vlády. Ministerstvo školství mládeže a tělovýchovy se k věci vyjádřilo jasně, budeme tedy postupovat v souladu s uvedeným vyjádřením a to, že v základních uměleckých školách je úplata podle vyhlášky stanovena na celý školní rok a vrací se jen ve vymezených případech, mezi které dočasné uzavření škol nepatří. Na vrácení části úplaty tedy není nárok.

Jak jistě víte, v naší škole jsou platby příspěvku na školné rozděleny do dvou platebních období, září až prosinec a leden až červen. Platby školného jsou pouze část skutečných nákladů vynaložených na výuku žáků a studentů.

V hudebním oboru byla od jednotlivých pedagogů hudebního oboru snaha o efektivní distanční práci se žáky, která se při vzájemné spolupráci, ve většině případů dařila. Proto Vás žádáme, ten kdo ještě nemá uhrazený příspěvek na školné za 2. platební období, to znamená za měsíce leden až červen 2020, ať jej prosím uhradí.

Dveře základních uměleckých škol se pro individuální výuku otevřou 11. 5. 2020, kdy by měla začít výuka podle oficiálních rozvrhů jednotlivých pedagogů. Samozřejmě mimo skupinových předmětů (hudební nauky, komorního zpěvu, komorní hry, jednotlivých souborů, školního orchestru, školního pěveckého sboru).

Situace na pobočkách školy, je odvislá od provozu základních škol, ve kterých naši pedagogové působí. Zatím nám od jejich ředitelství bylo sděleno, ať vyčkáme a je pravděpodobné, že pro žáky na těchto pobočkách, bude i nadále pokračovat distanční výuka.

Výuka kolektivní to znamená v tanečním, výtvarném a literárně-dramatickém oboru, je na naší škole zatím pozastavena, pravděpodobně do 25. 5. 2020, o způsobu zprovoznění výuky v těchto oborech budeme všechny samozřejmě v čas informovat.

 

Dovolte ještě, abychom poděkovali vám rodičům, kteří mimo náročné přípravy dětí do škol, ještě věnovali čas a přípravu dětí do naší školy. Naše snaha byla, vnést do těžkých časů pozitivního ducha a odvést myšlenky stranou. Také děkujeme, že jste byli v kontaktu s našimi pedagogy a spolupracovali s nimi na vzájemné komunikaci. Doufáme, ale že chápete i naší situaci, stejně jako my se snažíme zohlednit tu vaši.

 

Děkujeme vám, rodičům, za trpělivost a snad brzy na viděnou.

« Zpět na přehled aktualit